Copyright

Alt materiale på www.omsigt.dk, og undersider derunder, er beskyttet af copyright (ophavsret). Omsigt v/Carsten Pedersen er indehaver af alle rettigheder til hjemmesiden. Alle data på hjemmesiden tilhører Omsigt og er beskyttet af gældende lovgivning, herunder Ophavsretsloven, Varemærkeloven og Markedsføringsloven.

Omsigt kan til enhver tid ændre, tilføje eller fjerne materiale på hjemmesiden.

Der kan linkes til hjemmesiden, men det er ikke tilladt at ændre, skjule, fjerne eller distribuere materiale fra hjemmesiden på anden måde.

Dilemmadiagrammet må downloades og kan – med tydelig kildeangivelse – anvendes frit.

Enhver anden mekanisk, fotografisk, elektronisk gengivelse eller kopiering af hjemmesidens materiale er ikke tilladt uden forudgående skriftlig aftale med Omsigt v/Carsten Pedersen.

Ønskes en eller flere af artiklerne på omsigt.dk i pdf-format (som der kan copy-pastes og printes fra), mailer vi dem gerne mod betaling – læs mere her. Det er ikke tilladt at distribuere disse artikler til andre i elektronisk form. Det er tilladt at printe købte artikler til personlig brug. Papirkopier/prints er herudover kun tilladt efter aftale med Copydan Tekst & Node.

Sidst opdateret den 19. oktober 2015