Online-temaaftener

Omsigt udbyder 2 online-temaaftener, der hver er af 3 timers varighed. Temaaftenerne kan også skræddersyes til den enkelte arbejdsplads/kommune.


Online-temaaften 1: Moralsk stress (27. april 2021)

Aftenen byder på praksisfilosofiske konversationer – og et foredrag med Carsten Pedersen – om moralsk stress. Afsættet bliver tankevækkende situationsbeskrivelser, som deltagerne selv får mulighed for at indsende og prioritere anonymt før arrangementet.

Formålet med aftenen er, at deltagerne udveksler perspektiver på, hvad moralsk stress er, og inspireres til at udvikle et moralsk stressberedskab.


Online-temaaften 2: Samarbejdets hemmelighed (11. maj 2021)

Aftenen byder på praksisfilosofiske konversationer – og et foredrag med Carsten Pedersen – om samarbejdets hemmelighed. Afsættet bliver tankevækkende situationsbeskrivelser, som deltagerne får mulighed for at indsende og prioritere anonymt før arrangementet. 

Formålet med aftenen er, at deltagerne udveksler perspektiver på, hvad de opfatter som samarbejdets hemmelighed, og inspireres til at udvikle et samarbejdsberedskab.


Tidspunkt, datoer, pris og tilmelding

Tidspunkt og datoer: Online-temaaftenerne forestås af Carsten Pedersen i tidsrummet fra kl. 18.30-21.30. Online-temaaften 1 om moralsk stress foregår tirsdag den 27. april 2021, mens online-temaaften 2 om samarbejdets hemmelighed foregår tirsdag den 11. maj 2021. 

Prisen er 375 kr. (ekskl. moms) pr. deltager pr. online-temaaften. Der gives 20 % rabat ved tilmelding til begge temaaftener.

Tilmelding til online-temaaftenerne foregår her.

Tilmeldingsfristen er onsdag den 7. april 2021 kl. 12.00 (gælder begge aftener). 

error: Advarsel: Beskyttet indhold